Home

Actueel

Uitzending zaterdag 2 augustus 2014

foto van Jan Rietman

Zanger en componist Peter Strykes is te gast. Jan duikt de komende weken in de wereld van de zomermuziek. Wat zijn de ingrediënten van een zomerhit?
Wekker-Wakker-Weekend!

Uitzending vrijdag 1 augustus 2014

foto van een oude caravan

Radio 5 Nostalgia gaat deze week terug naar uw vakantie van toen. Hoe zit het met de tolerantie van homoseksualiteit onder ouderen? En waarom noemen ze Amsterdam ook wel 'Mokum'?
Uitzending 1 augustus 2014

Wat moet u weten over het IBAN-rekeningnummer?

Dossierkast

Vanaf vrijdag 1 augustus 2014 betalen we alleen nog met het nieuwe IBAN-rekeningnummer. Hiermee hebben we één betaalsysteem om binnen Europa te betalen. Waar moet u allemaal rekening mee houden?
Dossier > IBAN

Terugluisteren 31 juli 2014

foto van een oude caravan

Radio 5 Nostalgia gaat deze week terug naar uw vakantie van toen. Het Nederlands Olympisch waterpoloteam uit 1976 is nog steeds actief! Doet u mee met de tuinvlindertelling?
Uitzending 31 juli 2014

Welk plaatje wilt u horen?

Juxebox

Wilt u een plaatje uit de Juxebox van Jan Rietman horen? Laat het ons weten en wie weet hoort u uw plaatje terug in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Hoe zit het eigenlijk?

toetsenbord met vraagteken

Hoe komt het dat je snel weer honger hebt na het eten van fastfood? Waarom ruikt een geurtje bij iedereen anders?  Wat is 3D-printen nou eigenlijk? Wekker-Wakker! zoekt uit hoe het zit!
Stel uw vraag