Home

Actueel

Uitzending maandag 22 september 2014

(©MAX)

Nederland krijgt te maken met een verdubbeling van het aantal mensen met alzheimer. Wat kunnen we doen ter preventie? Beatrice van der Poel schreef een liedje over alzheimer.
Alzheimer

Uitzending zaterdag 20 september 2014

(©MAX)

Zangeres Margriet Eshuijs is te gast. Met Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk gaan we 40 jaar terug in de tijd. Welke plaat uit zijn jukebox draait Jan deze zaterdag?
Wekker-Wakker-Weekend!

Tips om de kans op dementie te verkleinen

Op Wereld Alzheimer Dag, zondag 21 september 2014, wordt aandacht gevraagd voor dementie. Gemiddeld krijgt 1 op de 5 mensen dementie. Wat kunt u doen om de kans op dementie te verkleinen?
Dossier > Alzheimer

Hoe zit het eigenlijk?

toetsenbord met vraagteken

Hoe komt het dat je snel weer honger hebt na het eten van fastfood? Waarom ruikt een geurtje bij iedereen anders?  Wat is 3D-printen nou eigenlijk? Wekker-Wakker! zoekt uit hoe het zit!
Stel uw vraag

NPO Radio 5 Nostalgia van AM Frequentie af

(Bron NPO)

Per 1 september 2015 bestaat de AM-frequentie niet meer. Waarom verdwijnt AM? Zijn er alternatieven? Is Digital Radio+ voor iedereen te ontvangen?
Meer informatie

Welk plaatje wilt u horen?

Juxebox

Wilt u een plaatje uit de Juxebox van Jan Rietman horen? Laat het ons weten en wie weet hoort u uw plaatje terug in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox