Home

Actueel

Uitzending maandag 20 oktober 2014

foto van manuela kemp en henk mouwe

We spreken met de kandidaat die de finale van Heel Holland Bakt net niet gehaald heeft. Waar komt een 'kattebelletje' vandaan? En de platenkast van Hans van der Togt!
Platenkast Van der Togt

Wie wordt de laatste afvaller van Heel Holland Bakt?

(©MAX)

Het tweede seizoen van Heel Holland Bakt is in volle gang. Henk en Manuela praten elke maandag met de kandidaat die het programma heeft verlaten.
Terugluisteren

Uitzending zaterdag 18 oktober 2014

foto van jan rietman

Jeroen van der Boom maakt een muziekprogramma voor Alzheimer Nederland. 'Goeie genade' en 'Dat is een mooi schot hoor' is een typische Evert ten Napel-uitspraak. Hij is te gast.
Wekker-Wakker-Weekend!

Terugluisteren vrijdag 17 oktober 2014

foto van manuela kemp en henk mouwe

Live vanuit het Muziekcentrum van de Omroep. We ontbijten met popjournalist Tjerk Lammers, zangeres Ria Valk en acteur Alfred van den Heuvel. Muziek van de MAX Huisband!
Stemfinaledag

Heeft u een vraag over Digitale Radio?

logo digital radio

De AM gaat verdwijnen. Moet ik nu een Digitale Radio+ kopen? Kan ik Wekker-Wakker! nog wel blijven ontvangen? Jan Westerhof, directeur audio NPO, is dinsdag 21 oktober te gast.
Stel uw vraag

Welk plaatje wilt u horen?

Juxebox

Wilt u een plaatje uit de Juxebox van Jan Rietman horen? Laat het ons weten en wie weet hoort u uw plaatje terug in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Wat is uw favoriete familiegerecht?

foto van vier gerechten

Wekker-Wakker! is benieuwd naar uw favoriete familiegerecht van weleer! Simpel of ingewikkeld; bekend of onbekend; oude of nieuwe recepten.
Uw familiegerecht